History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Franchisepodden
FranchiseNet och MAQS Advokatbyrå
Category: Business
Location:
Followers (2)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Image_nophoto
by Franchisepo...
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
September 15, 2020 03:00 PM PDT

Roland Brimow är Head of franchise på Apoteksgruppen. Roland har jobbat med franchise i olika former i stort sett hela sitt yrkesverksamma liv och har många intressanta erfarenheter att dela med sig av.

Dagens värdar är Karin Kisker och Bo Sjöholm. Välkomna!

September 01, 2020 03:00 PM PDT

Av skäl som alla känner till har Franchisepodden haft ett uppehåll sedan i mars. Nu är vi tillbaka med full kraft och hoppas att ni lyssnare tycker att det är lika kul som vi gör. Vi kommer precis som tidigare att släppa ett avsnitt varannan vecka.

Dagens gäst är Johan Martinsson, VD för Svenska Franchiseföreningen. Samtalet kommer naturligtvis att handla mycket om pandemin och vad föreningen har gjort och kan göra för att hjälpa sina medlemmar. Vi kan lova att det är en hel del! Dagens värdar är Karin Kisker och Bo Sjöholm.

March 17, 2020 03:00 PM PDT

Dagens gäst i podden är Anders Trygg, franchisekonsult Franchise Group. Anders kom i kontakt med franchise redan i början på 1980-talet och har arbetat med företagsformen sedan dess. Hur skiljer sig synen på franchise då och nu? Vi kan utlova en väldigt intressant berättelse om ett liv med franchise.

Dagens värd är Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå.

March 03, 2020 03:00 PM PST

Dagens gäst är Malin Talcoth, grundare och VD för Gourmetkorv. Malin berättar om resan med Gourmetkorv sedan starten för drygt tio år sedan. 80 korvar på menyn, catering och senap, som man tillverkar själv. Man planerar att expandera under de kommande åren med hjälp av franchise och söker därför franchisetagare. Hon berättar också om sitt stora intresse för Padeltennis. Dagens värdar är Karin Kisker, FranchisNet och Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå.

February 18, 2020 03:00 PM PST

Dagens gäst är Ann-Catrin Månsson, vd och grundare för BeFranchie. Anci - som hon kallas - berättar för oss om hur man matchar människor som är intresserade av att bli franchisetagare med franchisegivare. Allt börjar med att man som medlem får svara på en quiz. Vi får också höra om hur hon förbereder sig för sommarens stora utmaning - Iron Man i Österrike. Dagens värdar är Karin Kisker, FranchisNet och Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå.

January 28, 2020 03:00 PM PST

Willem Fock startade reklambyrå redan 1983. Idag driver han Wobot Creative Software, ett mjukvaruföretag som fokuserar på digitalisering för marknadsförare, kreatörer och reklambyråer. Kunderna är ofta kedjeföretag och Willem berättar om vad man ska tänka på när man skapar ett varumärke eller en logga.

Dagens avsnitt leds av Karin Kisker, FranchiseNet och Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå.

January 14, 2020 03:00 PM PST

Jonny Yüksel driver kedjan I Love Pizza tillsammans med sina fyra bröder och sin pappa. Han berättar om hur man började i Utby och om den överraskande reklamen man fick i TV-programmet Så mycket bättre. Vi får höra om kedjans samhällsengagemang och Jonny tipsar också om hur man snabbt och effektivt gör en affärsplan.
Dagens avsnitt leds av Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå och Karin Kisker, FranchiseNet.

December 19, 2019 12:07 AM PST

Tomtefar, vd för Tomten AB, gästar Franchisepodden även i år. Tomten är en av världens största franchisekedjor, men ändå är det få som vet att den drivs på franchisebasis. Vi får höra Tomtefar berätta om vikten av ett bra Tomterättsavtal, den ökade internationella konkurrensen, men även om den kommande semestern med familjen på den karibiska ön St. Lucia. Tomtefar gör även ett sensationellt avslöjande om varifrån Tomten egentligen kommer.

November 26, 2019 03:00 PM PST

Stefan Samuelsson är franchisetagare i kedjan Svensk Direktreklam med distrikt norra Stockholm. Stefan berättar om att SDR:s verksamhet består av så mycket mer än att lämna reklam i postlådor. Vi får också höra om vad Stefan tror om framtiden - kommer SDR att slås ut av digital marknadsföring? Vi är inne i en tid av förändring eller ”hela havet stormar” som Stefan uttrycker det. Dagens avsnitt av Franchisepodden leds av Karin Kisker, FranchiseNet och Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå.

November 12, 2019 03:00 PM PST

Franchisepodden gästas idag av Daniel Modéer, vd för ett bolag som driver Elgiganten på Värmdö tillsammans med sin fru. Daniel berättar om hur man har gjort för att mer än fördubbla omsättningen på ett fåtal år. Sommaren är verksamhetens bästa säsong då invånarantalet tredubblas och man har också öppnat en ”sommarbutik” på Sandhamn. Han berättar också om sitt stora båtintresse. Avsnittet leds av Bo Sjöholm, MAQS Advokatbyrå och Karin Kisker, FranchiseNet. Välkomna.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes